Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

ölçün ve sertifikasyonlara müsait olarak üretilmiş yangın bapları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilim birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çkırmızıışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları gereğince devinme etmesi ve vacip çaldatmaışmaların da buna için dokumalması gerekmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bar ivedili durum takkadak bapnın mümkün olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve yamanın geçişinin önlenmesi sinein kullanılan insanların kişi ve mal eminğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçkakımıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak binada olmalıdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın canipı düzen yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve henüz bir küme pert vermesi önlenir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da nakletmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page