Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hiç kuruntu yok ki yangın felaketi, sene içinde hayat yitirilmesine niye olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de finans kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de mualla strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve orospu kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu yer sevimli kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac istanbul Yangın kapısı fiyatları kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet sinein tercih edilir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın merdivenleri strüktürlırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma küşade bünyelarda 120cm, güçlü katlı büro binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page